Od piątku do Niedzieli na Bulwarze Nadwiślańskim odbył się zlot Foodtrucków czyli kuchni na kółkach. W zlocie wzięło około 20 samochodów. Foodtrucki oferowały smakoszom duży wybór dań z różnych stron świata m.in. hiszpańskie churros, frytki belgijskie, tajski pad thai, lody tajskie a do picia lemoniada molekularna. Nie mogło oczywiście zabraknąć amerykańskich burgerów. Dla najmłodszych były przygotowane dmuchane atrakcje.
Kolejna Edycja Zlotu Foodtrucków za nami
© Zabrania się kopiowania, przetwarzania, bądź dalszego publikowania zdjęć bez podania ich autora i źródła pochodzenia!
Jak oceniasz tę galerię zdjęć?
Ocena ogólna tej galerii: 5
Ocena ogólna tej galerii: 5
Przejdź do serwisu wideo
Wywiady, reportaże, relacje Telewzji Tczew
Pokaż:
Najnowsze
Komentarze (7) dodaj komentarz
Oj_gość_gość_gość
18.06.2019, 09:21
Mam tylko jedno ale jak macie w jadłospisie dla dzieci i serwujecie kurczaki czyli tzw. nuggetsy to proszę nie róbcie ostrych. Nuggetsy były nawet jak dla mnie dorosłego pikantne jak 6 latek ma to zjeść? Reszta ok, nie narzekam.
Odpowiedzqq_gość_gość
18.06.2019, 09:40
Na zachodzie w związku z tym że jest wysokie tempo życia a czasu coraz mniej to takie food tracki stoją na każdym rogu. Żeby po drodze coś przekąsić. A u nas robi się z tego nie wiadomo co, jakieś zloty na pokaz.
OdpowiedzKidi_gość
18.06.2019, 10:05
To samo pomyślałem
Ale cóż się dziwić jak Polska daleko w tyle.... Że robią z takiego wydarzenia święto. No i zero konkretnych rozrywek w tym mieście.
Cytujkucharz_gość
18.06.2019, 10:17
ponieważ większość mieszkańców Sambora, znaczy się czewa je na co dzień klopsy i chleb z cukrem , więc raz do roku mają okazję zjeść prawdziwej kuchni ....
CytujEkO_gość
18.06.2019, 11:47
co tak drogo ?
Futraki, kojarzą się raczej z tanim żarciem. No bo jak ma być drogie, skoro nie płaci się za lokal? Jest jednak inaczej. Ok, raz na jakiś czas można wyjść i dać te 25 złotych za "porcyjkę". Wyjść jednak z rodziną i się najeść? Nie dziwię się, że wielu osób odpuszcza. Jedno wyjście i wyda się więcej niż przez cały tydzień na jedzenie. Z cenami przesadzają, tym bardziej, że to jedzenie d**y nie urywa.
Odpowiedzczłowiek bez nicka_gość
18.06.2019, 14:39
no właśnie doope urywa i to bardzo szybko, czasami ledwo uda się dojść do domu...
Cytujczłowiek bez nicka_gość
18.06.2019, 17:29
"ponieważ większość mieszkańców Sambora, znaczy się czewa je na co dzień klopsy i chleb z cukrem , więc raz do roku mają okazję zjeść prawdziwej kuchni ...."
Odpowiedzale ze co teraz, ze ta PRAWDZIWA KUCHNIA to to gófno z nysek i żuków? ale jesteś tępy kolego...na bank peowiec, młody wykształcony, z wielkiego miasta...jednym słowem ciemna masa a'la leming