Kolejna Edycja Zlotu Foodtrucków za nami

Od piątku do Niedzieli na Bulwarze Nadwiślańskim odbył się zlot Foodtrucków czyli kuchni na kółkach. W zlocie wzięło około 20 samochodów. Foodtrucki oferowały smakoszom duży wybór dań z różnych stron świata m.in. hiszpańskie churros, frytki belgijskie, tajski pad thai, lody tajskie a do picia lemoniada molekularna. Nie mogło oczywiście zabraknąć amerykańskich burgerów. Dla najmłodszych były przygotowane dmuchane atrakcje.
© Zabrania się kopiowania, przetwarzania, bądź dalszego publikowania zdjęć bez podania ich autora i źródła pochodzenia!
Jak oceniasz tę galerię zdjęć?
Ocena ogólna tej galerii: 5
Przejdź do serwisu wideo
Wywiady, reportaże, relacje Telewzji Tczew
Drukuj
Prześlij dalej

Komentarze (7)
dodaj komentarz

  • -1

    Oj_gość_gość_gość

    18.06.2019, 09:21

    Mam tylko jedno ale jak macie w jadłospisie dla dzieci i serwujecie kurczaki czyli tzw. nuggetsy to proszę nie róbcie ostrych. Nuggetsy były nawet jak dla mnie dorosłego pikantne jak 6 latek ma to zjeść? Reszta ok, nie narzekam.

    Odpowiedz
    IP: 46.171.xx7.xx2 
  • +10

    qq_gość_gość

    18.06.2019, 09:40

    Na zachodzie w związku z tym że jest wysokie tempo życia a czasu coraz mniej to takie food tracki stoją na każdym rogu. Żeby po drodze coś przekąsić. A u nas robi się z tego nie wiadomo co, jakieś zloty na pokaz.

    Odpowiedz
    IP: 157.25.xx1.xx8 
  • +7

    Kidi_gość

    18.06.2019, 10:05

    To samo pomyślałem

    Ale cóż się dziwić jak Polska daleko w tyle.... Że robią z takiego wydarzenia święto. No i zero konkretnych rozrywek w tym mieście.

    Cytuj
    IP: 178.235.xx5.xx3 
    +2

    kucharz_gość

    18.06.2019, 10:17

    ponieważ większość mieszkańców Sambora, znaczy się czewa je na co dzień klopsy i chleb z cukrem , więc raz do roku mają okazję zjeść prawdziwej kuchni ....

    Cytuj
    IP: 109.207.xx6.xx1 
  • +15

    EkO_gość

    18.06.2019, 11:47

    co tak drogo ?

    Futraki, kojarzą się raczej z tanim żarciem. No bo jak ma być drogie, skoro nie płaci się za lokal? Jest jednak inaczej. Ok, raz na jakiś czas można wyjść i dać te 25 złotych za "porcyjkę". Wyjść jednak z rodziną i się najeść? Nie dziwię się, że wielu osób odpuszcza. Jedno wyjście i wyda się więcej niż przez cały tydzień na jedzenie. Z cenami przesadzają, tym bardziej, że to jedzenie d**y nie urywa.

    Odpowiedz
    IP: 85.198.xx9.xx8 
  • +2

    człowiek bez nicka_gość

    18.06.2019, 14:39

    no właśnie doope urywa i to bardzo szybko, czasami ledwo uda się dojść do domu...

    Cytuj
    IP: 178.183.xx4.xx5 
  • +1

    człowiek bez nicka_gość

    18.06.2019, 17:29

    "ponieważ większość mieszkańców Sambora, znaczy się czewa je na co dzień klopsy i chleb z cukrem , więc raz do roku mają okazję zjeść prawdziwej kuchni ...."

    ale ze co teraz, ze ta PRAWDZIWA KUCHNIA to to gófno z nysek i żuków? ale jesteś tępy kolego...na bank peowiec, młody wykształcony, z wielkiego miasta...jednym słowem ciemna masa a'la leming

    Odpowiedz
    IP: 178.183.xx4.xx5 
Uwaga! Publikowane powyżej komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu, które dodano po zaakceptowaniu regulaminu. Tcz.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Jeżeli którykolwiek komentarz łamie zasady, zawiadom nas o tym używając opcji "zgłoś naruszenie zasad komentowania lub zgłoś nadużycie" dostępnej pod każdym komentarzem.