Byłeś(aś) świadkiem jakiegoś zdarzenia? Coś Cię bulwersuje? Chcesz przekazać coś ciekawego? Zgłoś teraz zdarzenie, zapewniamy anonimowość.
"Gazeta Wyborcza" przeprowadziła szczery wywiad z Michałem Deyem - właścicielem dawnej restauracji Milenium, która po "Kuchennych Rewolucjach" Magdy Gessler nazywa się "Mio Angel". "Jakby czołg po mnie przejechał, ale nie żałuję" - mówi Dey.
Redakcja pytała właściciela lokalu jak wspomina wizytę Magdy Gessler oraz jak lokal prosperuje o wizycie restauratorki.
Program musi być zbudowany na emocjach, bo inaczej nikt by go nie oglądał. Dla mnie Magda Gessler jest magiczna. Jest osobą ciepłą i potrafi wyczuć problem i uleczyć duszę. Kiedy rozmawiała ze mną poza kamerami nie czułem się jakbym rozmawiał z gwiazdą, tylko z przyjacielem. Jest także człowiekiem bardzo stanowczym. Po programie czułem się, jakby czołg po mnie przejechał. Udział w „Kuchennych Rewolucjach” wykańcza fizycznie i psychicznie. Żałuję teraz, że bezpośrednio po programie nie zamknąłem restauracji na tydzień, żeby się zregenerować i wszystko przemyśleć. Powinienem był dać sobie chwilę wytchnienia i przemyśleć nową kartę.
Tuż po emisji odwiedzały nas tłumy. Przeżyliśmy prawdziwy nawał gości przekraczający nasze możliwości. Wielu gości odbiło się od drzwi. Teraz wszystko się ustabilizowało i w tygodniu nie ma problemu ze znalezieniem wolnego stolika, nawet w weekend rzadko trzeba czekać aż coś się zwolni. Cieszy mnie to, że przez cały dzień jest ruch i odwiedzają nas goście z całej Polski. Teraz mogę skupić się na pracy, bo wychodzimy z długów dość szybkim krokiem. Dla uczciwego człowieka nie ma lepszego uczucia niż spłacanie długów, nawet jeśli osoby, którym byłem te pieniądze winien nie naciskały.
Cały tekst można przeczytać tutaj - https://namonciaku.pl/3miasto/1,113053,16818446,Wlasciciel_pizzerii_po_wizycie_Gessler___Czulem_sie.html#BoxSlotI3img
Zdjęcia z majowej wizyty Magdy Gessler w Tczewie dodane przez redakcję
Redakcja pytała właściciela lokalu jak wspomina wizytę Magdy Gessler oraz jak lokal prosperuje o wizycie restauratorki.
Program musi być zbudowany na emocjach, bo inaczej nikt by go nie oglądał. Dla mnie Magda Gessler jest magiczna. Jest osobą ciepłą i potrafi wyczuć problem i uleczyć duszę. Kiedy rozmawiała ze mną poza kamerami nie czułem się jakbym rozmawiał z gwiazdą, tylko z przyjacielem. Jest także człowiekiem bardzo stanowczym. Po programie czułem się, jakby czołg po mnie przejechał. Udział w „Kuchennych Rewolucjach” wykańcza fizycznie i psychicznie. Żałuję teraz, że bezpośrednio po programie nie zamknąłem restauracji na tydzień, żeby się zregenerować i wszystko przemyśleć. Powinienem był dać sobie chwilę wytchnienia i przemyśleć nową kartę.
Tuż po emisji odwiedzały nas tłumy. Przeżyliśmy prawdziwy nawał gości przekraczający nasze możliwości. Wielu gości odbiło się od drzwi. Teraz wszystko się ustabilizowało i w tygodniu nie ma problemu ze znalezieniem wolnego stolika, nawet w weekend rzadko trzeba czekać aż coś się zwolni. Cieszy mnie to, że przez cały dzień jest ruch i odwiedzają nas goście z całej Polski. Teraz mogę skupić się na pracy, bo wychodzimy z długów dość szybkim krokiem. Dla uczciwego człowieka nie ma lepszego uczucia niż spłacanie długów, nawet jeśli osoby, którym byłem te pieniądze winien nie naciskały.
Cały tekst można przeczytać tutaj - https://namonciaku.pl/3miasto/1,113053,16818446,Wlasciciel_pizzerii_po_wizycie_Gessler___Czulem_sie.html#BoxSlotI3img
Zdjęcia z majowej wizyty Magdy Gessler w Tczewie dodane przez redakcję
Tcz24 jest częścią serwisu Tcz.pl, którą współtworzą jego użytkownicy. Znajdujące się tutaj materiały nie zostały stworzone przez redakcję serwisu Tcz.pl, lecz przez użytkowników serwisu zgodnie z zasadami wymienionymi tutaj: Regulamin publikacji w Tcz24.
Komentarze (65) dodaj komentarz
hehehe
17.10.2014, 11:18
...
pięknie ktoś skomentował "marudy" pod podanym w linku artykułem - cytuję: "krytyk i eunuch z jednaj są parafii każdy wie, jak się robi, żaden nie potrafi" :)
Odpowiedz!_gość
17.10.2014, 12:13
Gazeta Wyborcza
i szczerość?he.he.Dobre!
Odpowiedzr_tcz_gość
17.10.2014, 12:22
pizza na dowóz
Może i w lokalu jest ok, ale jak zaczęli dowozić, to tą pizzą od p. Gessler by w twarz dostali. Ja bym się pod tym nie podpisał.
OdpowiedzAlicja_gość
17.10.2014, 12:30
Lokal po
Nigdy do tej pory nie komentowałam artykułów odnoszących się do sprawy kuchennych rewolucji i MioA. Ale teraz sobie ulżę :-) Po rewolucji byłam tam już parę razy i to nie dlatego że super miejsce, ale tak naprawdę z powodu słabej "pizzowej" konkurencji. Trzeba przyznać, że sama pizza teraz jest o wiele smaczniejsza, wystrój może - lub nie - się podobać (w końcu zawsze coś co nowe jest lepsze) ale na litość boską - niech szanowny właściciel (fakt, w mediach wzbudza sympatie, czego nie można powiedzieć w bezpośrednim kontakcie) zrewolucjonizuje toaletę!!! Ten lokal nigdy nie będzie taki, jaki miałby być w zamyśle (w sensie że z tych lepszych - w końcu postawiono na jakość a co za tym idzie wzrosły ceny) z takim kiblem! Wstyd! I tyle
Odpowiedzania_gość
17.10.2014, 13:44
"eraz mogę skupić się na pracy, bo wychodzimy z długów dość szybkim krokiem. Dla uczciwego człowieka nie ma lepszego uczucia niż spłacanie długów, nawet jeśli osoby, którym byłem te pieniądze winien nie naciskały."- jak zwykle chodzi o pieniądze... wstyd że poprosił M. Gessler o pomoc, by ta nakręciła mu sprzedaż swoim programem KR
Odpowiedz_gość
17.10.2014, 19:27
nie zgadzam się z Tobą!!! Ten program jest właśnie dla takich ludzi, którzy idą na dno a Gessler daje im szanse na odbicie. Szacun dla człowieka, mało kogo w Tczewie byłoby stać na to, by przed kamerami opowiedzieć o swoich kłopotach. Większość woli głupa strugać. Mimo, że nie pójdę tam na pizzę z gruszkami - trzymam kciuki za powodzenie tego przedsięwzięcia.
Cytuj_gość
20.10.2014, 14:46
przeciez ten program przeciez jest dla takich ludzi, KR maja pomoc wyjsc z dlugow, takie jest zalozenie programu, a wedlug Ciebie co jesli nie zadluzone lokale mialyby brac udzial w programie ? dobrze prosperujace, bez dlugow,z masa klientow i zaj**istym jedzeniem? , troche pomyslunku
CytujCzekolada_gość
17.10.2014, 13:47
Restauracja
Gazeta wybiórcza - cała obłuda całą dobę. Co do restauracji i właściciela to inna sprawa. Właściciel rzeczywiście sympatyczny, obsługa także. Smaczna pizza. Pozdrawiam
Odpowiedzkaren_gość
17.10.2014, 14:55
jest super
Nie przesadzajmy z tą krytyką. W tym biznesie nikomu nie jest łatwo, a w Mio Angel teraz jest bardzo miło i smacznie. Dziewczyny sympatyczne, a Pana właściciela nie miałam okazji poznać. Moje wrażenie po wizycie w Mio Angel jest super!!!!!!
Odpowiedz_gość
17.10.2014, 14:56
Miał 6 restauracji. I w Gdańsku i w Starogardzie i 3 w Tczewie i co? Została 1 i to zadłużona? Jeśli potrafił otworzyć 6, to jak to się stało, że została 1 i trzeba było Magdę zapraszać?
Odpowiedz_gość
17.10.2014, 15:12
A o kim mowisz panie Michale, ze jest tym uczciwym czlowiekiem,bo chyba nie o sobie mam wrazenie ze albo szczerosc u ciebie szfankuje albo masz problemy z pamiecia a przede wszystkim ze soba...moim zdaniem to nawet kuchenne rewolucje Wam nie pomoga bo zycie weryfikuje i pasmo niepowodzen ktore pana spotkalo nie jest przypadkowe.
OdpowiedzMichał_gość
17.10.2014, 18:34
gość
Szanowny panie "gość " jeśli ma pan coś do mnie i mojej osoby zapraszam wyjaśnimy sobie to nieporozumienie ale twarzą w twarz :) . Chyba że brak odwagi tak jak przy podpisaniu się pod oszczerstwami:) .Pozdrawiam.
Odpowiedz_gość
17.10.2014, 20:36
Proszę się nie martwić Panie Michale, ci co piszą negatywy to albo zazdroszczą albo konkurencja się mści. Byłam w Pana restauracji już kilka razy po rewolucjach. Najlepsza pizza jaką jadłam, świetna i miła obsługa. Wśród moich znajomych także ma Pan bardzo duże poparcie. Więc wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam gorąco.
Cytuj_gość
18.10.2014, 18:33
co ci to da ze sie podpisze czy nawet do ciebie podjade? dla mnie i wielu....wielu innych jestes zerem i zawsze tym zerem juz bedziesz bo to ze zes pod publike na TVN okazal skruche i udal dobrego czlowieka to nie zmieni tego kim naprawde jestes.pozdrawiam
CytujSzacun!_gość
19.10.2014, 13:30
Chłopie masz najlepszą pizze w okolicy, takiej restauracji jak twoja to ze świecą szukać. Dziewczyny z obsługi miłe, uśmiechnięte nawet gdy goście przychodzą przed samym zamknięciem. Pizze wydajecie bardzo szybko i jest mega smaczna, co więcej chcieć? Trzymaj się i rób dalej to co robisz, bo robisz to dobrze! :) Wielcy krytycy nie mający pojęcia o prowadzeniu własnego interesu puknijcie się w czoła :)
Cytuj_gość
20.10.2014, 14:49
jedna i druga strona ma racje, jesli chodzi o stosunek do klienta nie mam zadnych zastrzezen natomiast podejscie do pracownikow pozostawia wiele do zyczenia, delikatnie mowiac
CytujMONKA_gość
17.10.2014, 19:52
zjadliwcy
jestem bardzo zdziwiona ile jadu z was płynie, w ogóle z ludzi, co wam wszystkim do tego jak się p. Michałowi wiedzie, dobrze,że zrobił Pan rewolucję! nam jedzenie smakuje, a Państwo bardzo się staracie, tak trzymać, powodzenia
OdpowiedzAlicja_gość
17.10.2014, 20:14
gratuluje
Ludzie przestancie wypisywac takie bzdury jak sie nie podoba to po prostu zmienic trzeba lokal,ja i maz bylismy i jestesmy czestymi klientami lokalu nam smakuje i to bardzo a czepianie sie np,toalety czy wystroju to juz przesada.Uwazam ze to super ze Kuchenne Rewolucje pomogly i przyniosly rozglos bo miec wlasny biznes to nie jest takie proste a zawsze wypowiadaja sie ci ktorzy nie maja bladego pojecia co to znaczy miec pracownikow i biznes na glowie.Wiec my zyczymy powodzenia i sukcesow a ludzie ?czasami lepiej udawac ze sie nie slyszy i robic swoje
Odpowiedzmoojoo_gość
17.10.2014, 21:45
Jest ok. Dobra osiedlowa knajpa na szybki, smaczny i wcale nie tak drogi jak wielu myśli obiad lub kolacyjkę. Jest taka stara poczciwa piosenka, która głosi: " Milena to dz...a, tak zwykli mawiać Ci co jej nie mieli, a bardzo chcieli ją mieć " :)
Odpowiedzgość_gość
17.10.2014, 21:46
gość
Powiem krótko to była Moja ulubiona knajpa powtarzam BYŁA
OdpowiedzGOŚĆ_gość
17.10.2014, 21:52
Gratuluje i życze dalszych sukcesów.Wpaść w tarapaty finnansowe to tragedia.Dlatego powodzenia i głowa do góry,czy się komuśto podoba czy nie.
OdpowiedzBEEEEEEE_gość
17.10.2014, 22:48
beeeeeee`
PFFFFFFF -byłem jadłem pizze tragedia !!! Serio lepszą robie -to nie sztuka posmarować ciasto sosem z przyprawami i rzucić jakiś ochłap na nią - tragedia jak tak gotuje geslerowa to nie chcę żeby dla mnie nigdy gotowała no i wogóle nie za taką cene taki szit!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzlola_gość
19.10.2014, 23:43
Jak lubisz drozdzowy z mnostwem skladnikow i taniego sera, tzn czegos seropodobnego to idz sobie gdzie indziej. Nie tylko ja uwazam ze tam jest teraz najlepsza pizza w tczeiwe. Ps. Ostatnio probowalam ze szparagami i jest MEGA PYSZNA
Cytujluk_gość
18.10.2014, 01:29
właściciel???
Mam pytanko czy Pan Michał jest właścicielem firmy czy mężem właścicielki???? bo to różnica.:)
OdpowiedzMarek_gość
18.10.2014, 03:48
Czystość w lokalu.
Podczas programu pokazano niezły syf. Czystość ma się w naturze lub nie, i nie sądzę, by gdzieś w zakamarkach, gdzie nie dochodzi wzrok klienta, coś się zmieniło. Ja do tego brudu nie pójdę.
OdpowiedzANDY_gość
18.10.2014, 05:05
HM
KURDE LUDZIE A NIECH PROSPERUJE TA KNAJPA PRZYNAJMNIEJ TO POLSKI BIZNES MALY ALE POLSKI A NIE JAKIES ZAGRANICZNE SIECI
Odpowiedzuważam rze_gość
18.10.2014, 08:22
jeśli to czytasz drogi właścicielu to powiem Ci tak:za to co serwowałeś i robiłeś do wizyty p.Magdy powinieneś prowadzić jadłodajnie i to za darmo do końca życia.Pozdrawiam.
Odpowiedzmartynka/@@_gość
18.10.2014, 13:25
fuj fuj
co za ludziska każdy ma jakieś ale...jak komuś idzie dobrze to ludzie zazdroszczą ,a jak żle to się śmieją.
Odpowiedz_gość
18.10.2014, 14:27
te hopie czego mojego wpisy nie dodajesz boisz się pewnie jakiś pedzio jesteś w podstawówce zbity na korytarzu przez starego
Odpowiedzmeli_gość
18.10.2014, 15:20
Panie Michale przed tą tzw.rewolucją zawsze ja i mój syn jedliśmy u Pana pizzę i inne dania i zawsze byliśmy bardzo zadowoleni,nie wiem jak jest teraz
Odpowiedzgość_gość
18.10.2014, 15:58
Z pewnością dalej kupuje produkty niskiej jakości lub z kończącą się datą ważności w M,szybko przetwarza,zamraża a potem to ludziom serwuje .Wstyd.Ludzie zastanówcie się czasem czym was karmią w tych "niby restauracjach".
Odpowiedzwojt_gość
18.10.2014, 22:47
Pizza przed rewolucjami ( dla mnie raczej spartoleniu) była świetna, pani Magda spartolila strasznie ten lokal a pizzy nie da się jeść, no i jej cena nie adekwatna do tego badziewia co teraz podają. Lepiej wrogie do tego co było przed spartoleniem.
Odpowiedz._gość
19.10.2014, 00:38
.
Panie Michale,jedną z osób która naprawdę porafiła przyrządzić potrawy o rewelacyjnym i niepowtazalnym smaku była Pani (......) Tutaj proszę o wstawienie imienia Pani która naprawdę wiedziała o co chodzi w kuchni,z wieloletnim stażem i niepowtażalnym doświadczeniem potrafiła wytworzyć smak który był niepowtarzalny! Oczywiście pracowała w Pana lokalu. Panie Michale,odkąd zrezygnował Pan z tej osoby to zrezygnował Pan z jakości swoich produktów.Wniosek jest taki że należy dbać o dobrego pracownika a nie wybierać kogoś mniej doświadczonego za mniejsze pieniądze!
Odpowiedzrenata_gość
19.10.2014, 08:57
wszystko ok ale flaków nie proponuje walą jak ze starego kozła
Odpowiedzja_gość
19.10.2014, 09:14
parasolka
w Tczewie jest tylko jedna prawdziwa pizza w Parasolce,i to tyle, a Milenium i jego własciciel swoich pracowników od zawsze traktował jak gówn,,,, płacił grosze ,pomidory wekował w słoiki w lecie bo taniej bedzie w zimie,nie ma co go żałowac należy mu sie taka sprawiedliwosc od życia
Odpowiedz_gość
19.10.2014, 19:10
PO ,,PARASOLCE" DWA RAZY MIAŁAM BIEGUNKĘ, SMRÓD SPALENIZNY, KIEDYŚ BYŁO OK, ALE DZIŚ TO LOKAL DO ZAMKNIĘCIA
Cytuj_gość
27.10.2014, 10:21
W parasolce pracowała kiedyś, przez wiele lat, taka miła, czysta, sumienna dziewczyna, o krótko obciętych, ciemnych włosach; Pilnowała, sama sprawdzała, było czysto, podane jak należy, nie śmierdzące i nie spalone. Baba - właścicielka pewnie jej płacić nie chciała, i dziewczyna sobie poszła, a wraz z nią klienci. Tak chciwa właścicielka straciła dobra opinie o lokalu i pieniądze. Dzisiaj tam pustki, a kiedyś na miejsce się czekało.
CytujWiola_gość
19.10.2014, 10:46
Byłam , jadłam i jest pysznie.Pizza jest rewelacyjna i na pewno wrócę ,bo smak wspominam do tej pory. Jestem osobą wyczuloną na szczegóły i uderzyło mnie parę szczegółów, które burzą dobre wrażenie -nieestetycznie upięta cerata na stolikach na zewnątrz, brak jakiejś dyskretnej muzyki w lokalu i mały magazyn na podłodze w drugiej sali( czerwonej). Mówię to w dobrej wierze -może da się coś z tym zrobić,a wrażenie będzie jeszcze lepsze. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
Odpowiedzpica_gość
19.10.2014, 12:00
gośćiu
Żal mi Ciebie
Odpowiedzjony_gość
19.10.2014, 13:49
tragedia!!!
Odpowiedzlww_gość
19.10.2014, 21:00
powiem tak milenium było lepsze a nie jakies Mio Angel
Odpowiedzgosc_gość
19.10.2014, 21:20
uczciwosc
Pan Michal to tak sobie troche dodaje z ta uczciwoscia! Jak mial jeszcze pizzerie na Al,Zwyciestwa to moja znajoma u niego pracowa.Po kilku dniach szanowny pan Michal ja zwolnil bo uznal ze sie nie nadaje a wzamian zaplaty co dostala? A mianowicie;Pizze hehe.Smieszne prawda! I gdzie tu mowa o uczciwosci pytam?
Odpowiedznieznajoma123_gość
23.10.2014, 20:30
Al.Zwyciestwa
Od Al.Zwyciestwa to prosze z daleka nie mieszac do pana Michala z MioA. Tam juz jest inny lokal i inny wlasciciel. Calkowicie inny klimat. Pozdrawiam
CytujWnda_gość
19.10.2014, 21:47
pizza
lepsza pizza w Czersku :) polecam
Odpowiedzmkiij_gość
19.10.2014, 23:32
parasolka to jeden chlew ludzie nie zamawiajcie tam niczego moze im przyda sie rewolucja nawet zapiekanki przypalaja a pani ktora tam obsluguje jest bardzo nie przyjemna nw po co tam pracuje obsluguje jak by chcila a nie mogla wspolczucia dla własciciela ze ja jeszcze tam trzyma a frytki smaza na starym oleju wstyd
Odpowiedz.._gość
20.10.2014, 09:13
haha
ta babka niemiła ,to jest własnie włascicielka parasolki
Cytuj:)_gość
21.10.2014, 20:08
najśmieszniejsze w tym wszystkim ,ze właścicielka do klientów,których widzi po raz pierwszy mówi na "ty"...to Bułgarzy tak mówią,ale z ust tej pani to poważny babol i czas to zmienić.Druga prawda,że nie podaje się gościom wyszczerbianych naczyń i szklanek-wstyd ze jako właścicielka nie może zapanować nad takimi poważnymi defektami.I słowo przepraszam"troszkę eis pizza przypiekła " to za mało-i widzę ze to niejednorazowy wybryk... i coś w zamian przeprosin się należy...chyba że trzeba będzie żądać zwrotu płatności za ze wykonaną pracę
Cytujgosc_gość
19.10.2014, 23:38
p michale gratulacje jest ok a parasolka to nie umywa sie do pana
Odpowiedzwojtek_gość
19.10.2014, 23:42
parasolka to dno obsluga nie mila moze im przyda sie rewolucja zobaczylibysmy jaki tam jest syf stary olej przeterminowane produkty
Odpowiedzparasolka_gość
19.10.2014, 23:46
bezczelna pani ktora tam pracuje czy wlasciciel tego nie widzi a w jedzeniu ostatnio jak zamowilem bylo pelno wlosow tam chyba sanepid jest potrzebny
OdpowiedzGość_gość
19.10.2014, 23:50
bardzo dobra pizze serwujecie, lokal przyjemny, życzę aby cały czas Pana lokal tak prosperował jak teraz. Obiadki pyszne jak nigdzie indziej, ale pizza i obsługa lepsza jest w Julii i nikt mi nie powie, że nie.
Odpowiedz_gość
20.10.2014, 23:44
wiktor
lepiej w juli niz w parasolce jesli wlascicieka to ta pani co obsluguje to radze zamknac jej ten lokal wstyd dla tej pani jest bardzo nieuprzejma
Odpowiedz_gość
20.10.2014, 23:48
ania
ja rowniez nie polecam parasolki pani obslugujaca niemila jest
Odpowiedz:D_gość
21.10.2014, 08:18
Johny Depp?
Gdzie tylko nie wejdę, na jaką tylko stronę to w komentarzach widzę o Johny Depp, o Johny Depp. Ja byłem w tej restauracji nie raz, bo jestem z Gdańska, a jedzenie mają bardzo dobre i widziałem, a nawet rozmawiałem trochę z panem Michałem. Jako, że jestem fanem Hobbita i Władcy Pierścieni to mi bardziej właściciel pasuje do Aragorna z Władcy Pierścieni :)
Odpowiedzarek_gość
21.10.2014, 10:08
Wizyta gessler w tczewie to jak strzelanie do martwego byka. Tej kobiecie przydałaby się rewolucja mózgu bo jest beznadziejna. Ma się za niwiadomo kogo a tak naprawdę niewiele sobą prezentuje nie mówiąz już o jej "kulinarnych" talentach .. :-/ "Syf w Tczewie." - taki powinien być tytuł.
Odpowiedz_gość
21.10.2014, 23:48
marek
syf w parasolce tam powinna byc rewolucja
Odpowiedz_gość
21.10.2014, 23:50
iwona
parasolka ma chyba jakies wzgledy w sanepidzie ze jeszcze istnieje
Odpowiedz_gość
21.10.2014, 23:52
pani
pani wlascicielko psrasolki normalnie powinno byc pani wstyd ze ludzie tak pisza o pani zakladzie-pizzeri albo powinna pani cos z tym zrobic
OdpowiedzGosc_gość
22.10.2014, 02:55
W Tczewie to chyba ludzie umieją tylko krytykować.
OdpowiedzW_gość
22.10.2014, 12:14
Będzie dobrze :)
Odpowiedz_gość
22.10.2014, 12:30
Widać że sa zmiany po tej rewolucji bo tez juz mam odwiedzoną tą restaurację po tej przemianie.
Odpowiedzmmmmmmm_gość
23.10.2014, 16:08
dddd
Kuchenne rewolucje na plus.. Pizza była dobra teraz jest jeszcze lepsza.. minus jest jeden - dodatkowo płatny ketchup!! Pozdrawiam
OdpowiedzHazik_gość
24.10.2014, 16:44
Kechup
Właśnie płacisz za obrażanie kucharza ketchupem.Ketchup zabija smak wszystkiego a zamówienie go to jak ujma dla kucharza.
Odpowiedzwolf_gość
26.10.2014, 21:45
Ludzie to jednak wilki - po lekturze komentarzy .......
OdpowiedzMichał_gość
26.10.2014, 23:23
Podsumowanie :)
Piękny cytat :)" Polak polakowi nawet klęski zazdrości" :) Pozdrawiam wspierających rozumiem krytykujących ale z tą pizzą za pracę to Pani przesadziła :))) naprawdę niezła fikcja :) jaki normalny człowiek po takiej akcji nie udał by się do inspekcji pracy ?
Odpowiedz